Massage bij onze fysiopraktijk in Veenendaal

Heeft u regelmatig last van lichamelijke pijn zoals nekklachten en zoekt u hiervoor een oplossing? Dan is het absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze kleinschalige fysiopraktijk in Veenendaal. Onze ervaren specialisten weten als geen ander hoe vervelend pijn is en zetten graag hun kennis in om uw ongemakken te verhelpen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een nekmassage en een algehele massage om de pijn in uw nek of op andere plaatsen in uw lichaam te verlichten. Ook voor manuele therapie en rugmassages bent u bij ons aan het juiste adres!

Massage en nekmassage Veenendaal

Veel mensen ondervinden hinder van aanhoudende nekklachten. Bovendien zijn niet alleen de pijnklachten onprettig, maar kunnen deze eveneens leiden tot slaapproblemen en vermoeidheid. Misschien gaat u hierdoor wel bepaalde activiteiten vermijden. We zetten dan ook met regelmaat een massage in om de pijn te verzachten, spanning in de spieren te verminderen en stress te verlagen. Een luisterend oor en een persoonlijk plan van aanpak is waar we bij Fysiotherapie en Manuele Therapie de Ruiter in Veenendaal veel waarde aan hechten. We bekijken samen waar uw klachten vandaan komen, waarom deze niet overgaan en wat er in uw specifieke geval nodig is om langdurige pijnverlichting tot stand te brengen om de kans op herhaling in de toekomst zo klein mogelijk te maken.

Snel van de pijn af?

Naast het herstellen van nekklachten bieden we in onze praktijk eveneens oefentherapie, fysiotherapie, manuele therapie en shockwave therapie aan. U vindt in ons aanbod ook kinesio-taping, triggerpoint massage en kinder-manuele therapie. Wilt u graag meer weten? Neem zeker contact met ons op. We nemen de tijd voor u en zorgen er samen voor dat u zich weer snel vrijer kunt bewegen!