Kom voor een behandeling bij hoofdpijnklachten naar onze praktijk in Veenendaal!

Hoofdpijn klachten

Als u last heeft van hoofdpijn klachten heeft dit veel invloed op uw dagelijks functioneren. Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie de Ruiter in Veenendaal zijn we gespecialiseerd in het zoveel mogelijk wegnemen van klachten die samenhangen met het houdings- en bewegingsapparaat en het behandelen van pijn aan de gewrichten. Hierbij nemen we uitgebreid de tijd om uw aandoening te bespreken en te bekijken hoe we samen uw probleem kunnen verhelpen en uw welzijn kunnen verbeteren. Onze behandeling is zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Maak een afspraak

Behandeling bij hoofdpijnklachten in onze praktijk in Veenendaal

In onze praktijk ontmoeten we regelmatig mensen met hoofdpijn klachten. We weten dan ook als geen ander hoe vervelend deze aandoening is. Hoofdpijn komt in allerlei vormen voor, zoals spanningshoofdpijn, inspanningshoofdpijn, cervicogene hoofdpijn en verschillende vormen van migraine. Overbelasting van de spieren, een verkeerde lichaamshouding, vermoeidheid en stress zijn enkele van de mogelijke oorzaken die voor hoofdpijn kunnen zorgen. Onze behandeling bij hoofdpijnklachten is erop gericht om te achterhalen waar uw ongemak vandaan komt. Daarna gaan we kijken hoe we een einde aan de hoofdpijn kunnen maken. We stellen dan een plan van aanpak op om de pijn zoveel mogelijk te verlichten met uw herstel als doel. De behandelwijze kan onder andere bestaan uit praktische oefeningen waar u ook thuis mee aan de slag gaat. Tot slot kijken we hoe u toekomstige klachten kunt vermijden.

Vaak last van hoofdpijn? Maak dan een afspraak!

Wilt u graag van uw hoofdpijn verlost worden en heeft u een fysiotherapeut in Veenendaal nodig? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de behandeling bij hoofdpijnklachten. Onze ervaren therapeuten staan voor u klaar om u snel van uw hinderlijke hoofdpijn af te helpen, zodat u uw dagelijkse bezigheden weer met hernieuwde energie kunt uitvoeren.