Corona herstel bij Fysio Veenendaal Noord

Het coronavirus kan zeer wisselende klachten veroorzaken - waar de één op een verstopte neus na nergens last van heeft, kampt de ander met benauwdheid en ligt weer een ander met koorts op bed. In een groot deel van de gevallen verdwijnen deze klachten na verloop van tijd vanzelf, maar sommige ex-coronapatiënten blijven weken of zelfs maanden last houden. Met name kortademigheid, vermoeidheid en cognitieve klachten blijven lang sluimeren. Bent u ook besmet geweest met het coronavirus, en wil het herstel maar niet vlotten? Bij Fysio Veenendaal Noord kunt u een corona herstel traject volgen. Op deze pagina kunt u meer lezen over dit traject.

Hoe ziet een corona revalidatie traject bij Fysio Veenendaal Noord eruit?

De eerste stap naar herstel is het in kaart brengen van uw klachten. Een van onze fysiotherapeuten gaat met u om de tafel zitten om samen te bespreken waar u last van heeft. Op basis van dit gesprek stelt onze fysiotherapeut een zorgvuldig revalidatieprogramma op. In dit revalidatieprogramma kunnen diverse behandelingen aan bod komen, waaronder manuele therapie en shockwave therapie. Ons corona herstel traject is geschikt voor alle leeftijden.

Een corona revalidatie traject op maat

Het coronavirus kan bij verschillende personen zeer wisselende klachten ten gevolg hebben. Om die reden passen we uw corona herstel traject zo veel mogelijk aan op uw specifieke klachten. Heeft u vooral last van spierklachten? In dat geval richten we ons vooral op manuele therapie. Raakt u erg snel buiten adem? Dan besteden we extra aandacht aan ademhalingstherapie en/of longfysiotherapie. In de meeste gevallen zal er gebruik worden gemaakt van een combinatie van behandelmethoden.

Maak meteen een afspraak

Heeft u genoeg van uw lichamelijke belemmeringen door corona en lijkt het u fijn om samen met een expert aan uw herstel te werken? U bent van harte welkom bij Fysio Veenendaal Noord. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Ook kunt u ons natuurlijk altijd bereiken met vragen.