Bij rugklachten biedt Fysio Veenendaal Noord een effectieve behandeling

Uw rug is een onmisbaar onderdeel van uw bewegingsapparaat. Pijn aan óf in de rug heeft grote invloed op uw dagelijks functioneren. Chronische rugpijn, een hernia, acute lage rugklachten of een versleten rug komen veelvuldig voor. Dankzij een fysiotherapeutische begeleiding van Fysio Veenendaal Noord weet u hoe te handelen als rugpijn in de toekomst de kop opsteekt. Tevens biedt een behandeling verlichting voor nu.

 

Rugklachten: hoe ontstaan ze en wat doet u er aan?

Verschillende oorzaken liggen ten grondslag aan rugklachten. Een verkeerde houding, overbelasting, reuma of stramme spieren hebben mogelijk invloed op de rugpijn waar u op dit moment mee worstelt. Langsgaan bij een specialist biedt verzachting van de pijn én handvatten hoe om te gaan met uw fysieke klachten. Bij ons staat u altijd op één en is er ruimte om veilig uw verhaal te doen. Samen met u achterhalen we de oorzaak van uw klachten en gaan we op zoek naar een passende behandeling.

 

Waarom u langskomt in onze fysiotherapiepraktijk

Heeft u pijn in de rug en is er behoefte aan fysiotherapie of manuele therapie? U bent van harte welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Waarom u langskomt in Veenendaal?

 

  • U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.
  • Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en een passende behandeling.
  • In onze kleinschalige praktijk bieden we een veilige plek voor uw verhaal.
  • Oefentherapie, fysiotherapie, manuele therapie, shockwave therapieën triggerpoint massage om maar enkele behandelingen te noemen. Inoverleg bepalen we wat voor uw rugpijn de beste therapie is.

 

Bel ons voor het maken van een afspraak en werk op verstandige wijze aan een effectieve behandeling van pijn in de rug.