Laat Fysio Veenendaal Noord u ondersteunen bij uw heup- of knieoperatie

Ondergaat u binnenkort een heup- of knieoperatie? Goede begeleiding kan uw herstel bevorderen. Fysio Veenendaal Noord ondersteunt u bij zowel het voor- als het natraject met persoonlijke en vakkundige therapie en begeleiding. Bel ons voor meer informatie of een afspraak.

Maak een afspraak
Nieuw heup

ROF Gelderse Vallei

Fysio Veenendaal Noord is aangesloten bij het Netwerk Nieuwe Heup en Nieuwe Knie (Werkgroep THA/TKA) van het ziekenhuis de Gelderse Vallei. De werkgroep THA/TKA bestaat uit fysiotherapeuten in de regio ROF Gelderse Vallei die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten voor en na een heup- of knieartroplastiek. Het netwerk is gecentreerd rondom het Ziekenhuis Gelderse Vallei: afdeling Fysiotherapie en Maatschap Orthopedie.

Nieuwe knie

Doel van de werkgroep THA/TKA

De werkgroep THA/TKA stelt zich tot doel kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg aan te bieden, zoals beschreven in de transmurale werkwijze THA/TKA. Dit doet Fysio Veenendaal Noord door samen te werken met aangesloten praktijken, het Ziekenhuis Gelderse Vallei en andere zorgverleners in de Regio Gelderse Vallei. 


De werkgroep THA/TKA bestaat uit praktijken die hiervoor speciale scholing hebben gevolgd en zo wordt uniforme, kwalitatief hoogwaardige zorg gewaarborgd in de regio.